Дорогі форумчани, підкажіть будь ласка, що таке CRM система і як з нею можна взаємодіяти. Просто мені працівники кажуть, що б я почав робити бізнес з цією системою, що б видавав їм проекти там.
Що таке CRM система?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22021-10-24 11:26:02
Ця система дозволяє вам видавати роботу своїм працівникам і також ви зможете стежити за виконанням, також як справжній керівник зможете будувати графік виконання, щоб працівники його дотримувалися і здавали проекти вчасно.
Поделиться32021-10-24 11:27:10
Де такою системою можна користуватися? Просто я от би спробував би, на вашу повідомленням мені прям цікаво стало користуватись даною системою. Я ось хотів би так працювати зі своїми працівниками, це було б чудово, а то є деякі индивидуми, налагоджують роботу, а потім здачу проекту псують.
Поделиться42021-10-24 11:32:29
Дорогі форумчани, підкажіть будь ласка, що таке CRM система і як з нею можна взаємодіяти. Просто мені працівники кажуть, що б я почав робити бізнес з цією системою, що б видавав їм проекти там.
Вже стільки всього придумали, а ви навіть і не знали що таке є) Дуже дивно, зазвичай всі підприємці шукають хороші системи для автоматизації бізнесу або хоча б для полегшення роботи, а ви тільки зараз захотіли спитати що таке CRM система.
Раджу почитати, про те, що ж таке CRM система https://www.bitrix24.ua/articles/crm_what_is.php такою системою можна скористатися на сайті компанії Бітрікс24, вони вже довгий час дають можливість, користувачам користуватись їх системою абсолютно безкоштовно, тому це і ваш шанс спробувати користуватись даною системою і повністю управляти бізнесом.
Отредактировано Сникерс (2021-10-24 11:49:32)