Алая смерть.Новая история

Объявление

Аватары и анимация на GIFr.ru New Page 1
Наш баннер:Аватары и анимация на GIFr.ru Баннеры других ролевых: :Аватары и анимация на GIFr.ru

Алая смерть.Новая история

Администрация

Кетрин Райдерс-главный администратор который следит за всем и всегда поможет.
Алек Райдерс-помщник адменестратора.Дизайнер
Ренди Грант- з администратор.Следит за порядком на ролевой.

тут код html картинки

Погода

Ранний вечер, солнце заползает за горизонт озаряя ярко-желтыми и красными лучами небосвод. Тепло, ни единого намека на дождь, лишь гуляющий ветерок, волнующий листья деревьев.

Время и дата

Лето 1 июня. 19;00

Новости форума

сюда пиши новости форума

Навигатор

Новости игры

сюда пиши новости игры

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Алая смерть.Новая история » Флудилка » Що таке CRM система?

Що таке CRM система?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Дорогі форумчани, підкажіть будь ласка, що таке CRM система і як з нею можна взаємодіяти. Просто мені працівники кажуть, що б я почав робити бізнес з цією системою, що б видавав їм проекти там.

0

2

Ця система дозволяє вам видавати роботу своїм працівникам і також ви зможете стежити за виконанням, також як справжній керівник зможете будувати графік виконання, щоб працівники його дотримувалися і здавали проекти вчасно.

0

3

Де такою системою можна користуватися? Просто я от би спробував би, на вашу повідомленням мені прям цікаво стало користуватись даною системою. Я ось хотів би так працювати зі своїми працівниками, це було б чудово, а то є деякі индивидуми, налагоджують роботу, а потім здачу проекту псують.

0

4

VEaml написал(а):

Дорогі форумчани, підкажіть будь ласка, що таке CRM система і як з нею можна взаємодіяти. Просто мені працівники кажуть, що б я почав робити бізнес з цією системою, що б видавав їм проекти там.

Вже стільки всього придумали, а ви навіть і не знали що таке є) Дуже дивно, зазвичай всі підприємці шукають хороші системи для автоматизації бізнесу або хоча б для полегшення роботи, а ви тільки зараз захотіли спитати що таке CRM система.

Раджу почитати, про те, що ж таке CRM система https://www.bitrix24.ua/articles/crm_what_is.php такою системою можна скористатися на сайті компанії Бітрікс24, вони вже довгий час дають можливість, користувачам користуватись їх системою абсолютно безкоштовно, тому це і ваш шанс спробувати користуватись даною системою і повністю управляти бізнесом.

https://i.ibb.co/hBNPw3C/Crm-report-ua.png

Отредактировано Сникерс (2021-10-24 11:49:32)

0

Вы здесь » Алая смерть.Новая история » Флудилка » Що таке CRM система?

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно